Open menu >

Bel ons!

Bel betuwe caravans

BOVAG keuring voor uw caravan

Een ondeugdelijke caravan kan leiden tot schade, of nog erger, tot ongelukken. U moet er niet aan denken en wij ook niet. Wij zijn u graag van dienst bij het waarborgen van uw veiligheid. Dit betekent dat u slechts één ding hoeft te doen: genieten van een onbezorgde vakantie.


Jarenlange ervaring

Wij zijn specialist in merken als Chateau, Delta, Homecar en Beyerland, maar hebben ook ruimschoots en jarenlange ervaring met onderhoud, schadeherstel en keuringen van alle overige merken. Bij ons is uw caravan, camper of vouwwagen in goede handen.


BOVAG caravankeuringen

Caravancentrum Midden-Betuwe is een BOVAG-erkend Caravanservicebedrijf. Dit betekent dat onze serviceafdeling erkende BOVAG Caravankeuringen mogen en kunnen uitvoeren. Dit houdt in dat wij alleen werken met een goede kwaliteit gereedschappen om het onderhoud, reparaties en keuringen aan uw caravan of vouwwagen op degelijke wijze te kunnen doen.


De BOVAG-erkenning staat ook voor controle op onze vergunningen, verzekeringen en de diploma's van onze professioneel opgeleide monteurs. Dit is ervoor om u, als klant, maximaal te beschermen en zekerheid te bieden bij de kwaliteit van het onderhoud, schadeherstel of keuringen door ons uitgevoerd.


Hoe gaat een caravankeuring in z'n werk?

Onze professionele en goed opgeleide keurmeesters controleren uw caravan op een aantal belangrijke punten. Vervolgens leveren we een uitgebreid keuringsrapport met vermelding van de eventueel geconstateerde gebreken. Dan kunnen we samen met u afspraken maken over de reparatie of herstel hiervan. Als er geen gebreken aan uw caravan is gevonden ontvangt u de BOVAG-sticker. Deze sticker is hét bewijs dat het met de veiligheid van uw caravan helemaal goed zit.

 

Controle op Bovag beurt

De Bovag controleert regelmatig via een mysterieman bezoek of wij onze beurten op de juiste wijze uitvoeren. Recent zijn wij weer gecontroleerd en hetgeen dit goede resultaat opleverde.


Bovag onderhoudsbeurt

Meer informatie nodig? Vul het formulier hier onder in.

   
VERKOOP EN WINKEL
  Maandag t/m Vrijdag
     13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 12.00
Op afspraak is mogelijk.
    


SERVICEAFDELING
 Maandag t/m Vrijdag
   8.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 12.00
Social media Betuwe Caravans Social media Betuwe Caravans
godaddy statistics