Open menu >

Bel ons!

Bel betuwe caravans

Tweedehands caravan kopen?

Bij Caravancentrum Midden-Betuwe hebben wij een ruim aanbod caravan occasions voor mensen die overwegen om een tweedehands caravan te kopen. Ons bedrijf is erkend door het RDW en wij voeren de BOVAG-onderhoudsbeurt uit. Wij hebben een specialistisch in-house serviceteam dat voor u alle soorten en merken caravans en campers repareert. Ook verkopen wij de nog bruikbare tweedehands caravanonderdelen die u kunt gebruiken om veilig en volledig op pad te gaan met de caravan of camper.

 

Koop uw caravan tweedehands bij ons

Voor veel mensen is een caravan kopen naast een grote beslissing, ook een vrij prijzige aankoop. Dan hebben wij bij Caravancentrum Midden-Betuwe de perfecte oplossing voor u: caravan occasions. Deze gebruikte caravans zijn vaak wat ouder, maar verkeren nog in prima staat. Op die manier kunt u toch optimaal genieten van het kampeerdersleven en kunt u voor minder geld een goede tweedehands caravan kopen. Gebruikte caravans zijn nog steeds van alle gemakken voorzien die kenmerkend zijn voor een caravan. Ook losse onderdelen van een tweedehands caravan komen nog uitstekend van pas voor mensen die iets aan hun caravan moeten vervangen. Neem een kijkje in onze kampeerwinkel als u nog materiaal zoekt dat goed bij uw gebruikte caravans zal passen.

 

Voordelen van een caravan occasion

Een tweedehands caravan kopen is qua prijs interessanter dan een nieuw model. Doordat een nieuw model over het algemeen vrij prijzig is, zal de eerste eigenaar dan ook extra zuinig ermee zijn. Daarom zijn gebruikte caravans nog steeds van een uitstekende kwaliteit. Voor het aanschaffen van caravan occasions bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u behoefte hebben aan het vervangen van één of enkele onderdelen van uw caravan, kunt u ook gerust bij ons langskomen. Wij hebben namelijk diverse tweedehands caravanonderdelen die voor u van pas kunnen komen. De onderdelen van een tweedehands caravan zijn uiteraard tegen een gunstige prijs te koop. Indien de caravan naar uw mening wel een opknapbeurt kan gebruiken, bent u bij ons ook welkom voor het onderhoud van uw caravan.

 

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een tweedehands caravan?

Wanneer wij uw interesse gewekt hebben, verwijzen wij u graag door naar onze pagina met gebruikte caravans voor het actuele aanbod. Zowel voor het kopen van tweedehands caravans als voor de onderdelen van gebruikte caravans kunt u bij hét caravancentrum van Gelderland terecht. Ook vindt u bij ons handige campingartikelen voor uw vakantie. Mocht u verdere vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen door ons te bellen op 0488 - 483808. Als u ons liever in het echt wilt spreken over de mogelijkheden voor caravan occasions, dan bent u van harte welkom in onze winkel. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

 
godaddy statistics