Open menu >

Bel ons!

Bel betuwe caravans

Caravan onderhoud

Onbezorgd en veilig met uw caravan op vakantie gaan betekent goed onderhoud. Slecht onderhoud kan het einde van uw kostbare vakantieonderkomen betekenen. Bovendien is het een aanslag op uw veiligheid. Ook als u uw caravan of vouwwagen weinig gebruikt is deze aan slijtage onderhevig.


Het is daarom belangrijk om bijvoorbeeld uw banden, remmen, wiellagers en schokdempers regelmatig door een vakman te laten controleren. Caravancentrum Midden-Betuwe is de vakman die u deze zorg uit handen neemt.
Specialisten in onderhoud en/of reparaties

Uw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren serviceafdeling is daarom uitgerust met professionele monteurs die zich dagelijks bezighouden met onderhoud, keuringen en schadeherstel aan caravans en vouwwagens. Wij zijn specialist in merken als Chateau, Delta, Homecar en Beyerland, maar hebben ook ruimschoots ervaring met onderhoud en/of reparaties van alle overige merken.


De onderhoudsbeurt

Tijdens de onderhoudsbeurt controleren wij de remmen, de trekinrichting, het onderstel, de bedrading, de gasleidingen, de afvoer, alles wat u maar kunt bedenken, op werking en veiligheid. Waar nodig repareren, smeren of vervangen we onderdelen, als u daar opdracht voor hebt gegeven.


Wij zijn erkend door de vakgroep Caravan- en Camper Servicebedrijven en door de BOVAG AMR. Dit betekent dat wij alleen werken met een goede kwaliteit gereedschappen om onderhoud of reparaties aan uw caravan of vouwwagen op degelijke wijze te kunnen doen.


De BOVAG-erkenning betekent ook dat er controle is met betrekking tot onze vergunningen, verzekeringen en de diploma’s van onze professioneel opgeleide monteurs om u, als klant, maximaal te beschermen en zekerheid te bieden bij het onderhoud en/of schadeherstel dat u laat plegen.

Controle op Bovag beurt

De Bovag controleert regelmatig via een mysterieman bezoek of wij onze beurten op de juiste wijze uitvoeren. Recent zijn wij weer gecontroleerd en hetgeen dit goede resultaat opleverde.

 


BOVAG Caravankeuring

Wij vinden uw veiligheid belangrijk. Dit betekent dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor de BOVAG Caravankeuring. Onze professionele keurmeesters leveren een uitgebreid keuringsrapport met vermelding van de eventueel geconstateerde gebreken of de BOVAG-sticker dat uw caravan veilig bevonden is.

Een BOVAG ONDERHOUDSBEURT vanaf € 229,= inclusief remmentest en vochtmeting!

Meer informatie nodig? Vul het formulier hier onder in.


VERKOOP EN WINKEL
  Maandag t/m Vrijdag
     9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 12.00
    


SERVICEAFDELING
 Maandag t/m Vrijdag
   8.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 12.00
Social media Betuwe Caravans Social media Betuwe Caravans
godaddy statistics