Open menu >

Bel ons!

Bel betuwe caravans

Schadeherstel caravan

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk overgaan tot schadeherstel bij schade aan uw caravan. Schade aan uw caravan of camper kan iedereen een keer overkomen. Of het nu gaat om hagel- of stormschade of een andere oorzaak, u zit er niet op te wachten. Dit betekent dat u op zoek moet naar een professionele en betrouwbare schadehersteller. Voor de reparatie van schade aan uw caravan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze goed opgeleide monteurs hebben ruimschoots ervaring met schadeherstel aan caravans en campers. Zij zorgen ervoor dat u weer veilig en onbezorgd op vakantie kunt.
 

Snel schadeherstel van uw caravan

Schadeherstel van een caravan was tot voor kort een tijdrovende en relatief kostbare klus. Reden hiervoor was dat in veel gevallen grote delen van de buitenwand vervangen moesten worden. Tegenwoordig zijn er technieken die minder tijd kosten, zoals Profile Repair. Bij deze gepatenteerde caravanreparatiemethode is vervanging van delen niet meer nodig en worden beschadigingen zoals scheuren, gaatjes en deuken, veilig en kwalitatief gerepareerd. Uw caravan ziet er weer als nieuw uit! De Profile Repair methode is een door verzekeraars erkende methode voor de reparatie van schade aan caravans. Mogelijk spoort u mankementen aan uw caravan al op voordat deze daadwerkelijk opspelen als u regelmatig caravanonderhoud uitvoert.
 

Reparatie of vervangen van onderdelen

De reparatie van schade aan een caravan is niet hetzelfde als schadeherstel aan een auto. Caravans zijn voorzien van zogenaamde sandwichpanelen vanwege de geluids- en temperatuur-isolerende werking. Bovendien zijn deze panelen sterk en licht in gewicht. Dit betekent dat bij schade aan deze panelen eenvoudigweg uitdeuken en plamuren ten koste gaat van de werking. Beter is het om het beschadigde paneel, bijvoorbeeld een zijwand of een dakplaat, in zijn geheel te vervangen. Om hagelschade te voorkomen zijn er tegenwoordig ook dakplaten van polyester. Het schadeherstel van een caravan wordt zo meer een vervangklus dan een reparatieklus. Soms komen hier onderdelen van tweedehands caravans bij van pas.
 

Wij regelen de totale schadeafhandeling met uw verzekeraar

Wij helpen u ook met de administratieve rompslomp; afhankelijk van uw polisvoorwaarden en de vergoeding regelen wij de totale schadeafhandeling met uw verzekeraar. Caravancentrum Midden-Betuwe is uiteraard BOVAG-erkend. Zo verloopt de afhandeling van het schadeherstel op een snelle en betrouwbare manier. Wacht dus niet te lang en regel een reparatie voor de schade aan uw caravan. Kom langs bij onze serviceafdeling of bel naar 0488 - 483808.
 

Meer informatie nodig? Vul het formulier hier onder in.

   
VERKOOP EN WINKEL
  Maandag t/m Vrijdag
     13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 12.00
Op afspraak is mogelijk.
    


SERVICEAFDELING
 Maandag t/m Vrijdag
   8.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 12.00
Social media Betuwe Caravans Social media Betuwe Caravans
godaddy statistics