Open menu >

Bel ons!

Bel betuwe caravans

Voortenten Dorema

Doréma is de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Doréma ontwerpt en maakt topkwaliteit voor alle gangbare modellen caravans en leveren daarbij een compleet programma accessoires en onderdelen.

Alle tenten zijn gemaakt van de beste materialen, met zorg verwerkt tot een duurzaam, gebruiksvriendelijk product en, na controle door de kwaliteitsmedewerkers, voorzien van het Doréma Kwaliteitscertificaat. Doréma heeft de kwaliteit van de voortenten volledig in eigen hand.

Voortenten: Gerjak

Dit jaar bestaat Gerjak 50 jaar. Vijftig jaar ervaring met daarnaast frisse en vernieuwende ideeën op voortenten- en vouwwagengebied. Enkele jaren geleden introduceerde Gerjak al de aanritsbare luifel. De simpele versie, de Sunport en de uitgebreidere Veranda. Een aanvulling op dit concept vormt de vernieuwde Ultimo. De voortent Ultimo 300 MSB is een prachtig gestylde voortent waarbij men de mogelijkheid heeft uit te breiden met de zeer complete "veranda-luifel" Ultimo Plus MSB.Meer info over Gerjak vindt u hier >>
 

Voortenten: Isabella

Al houden we nog zo van de zon, verkoelende schaduw op hete zomerdagen stellen we ook op prijs. En van tijd tot tijd is ook een beschutting tegen de wind welkom. Als dealer van Isabella leveren wij een zeer ruim assortiment aan luifels en voortenten.

Als een Isabella tent correct is opgebouwd en alle haringen bevestigd zijn, zal deze zelden door storm beschadigd kunnen worden. Bij alle Isabella tenten worden tentlijnen voor hoekstangen en tussenkruisen geleverd, die direct aan de hoekstangen en middenstangen moeten worden bevestigd.

Voortenten: Walker

U kent Walker als, Nederlandse, toonaangevende fabrikant van kwalitatief hoogwaardige caravanvoortenten, bungalowtenten en lichtgewicht koepel- en trekkerstenten.

Het merk WALKER is ongeveer in 1945 opgericht en kan dus putten uit een ruime ervaring op het gebied van tentenconfectie. Er worden kwalitatief hoogwaardige voortenten en gewone tenten geconfectioneerd waarbij, geheel volgens traditie, ook uw product tot in de kleinste details de grootste zorg krijgt.
Informatie aanvragen
   
VERKOOP EN WINKEL
  Maandag t/m Vrijdag
     13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 12.00
Op afspraak is mogelijk.
    


SERVICEAFDELING
 Maandag t/m Vrijdag
   8.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 12.00
Social media Betuwe Caravans Social media Betuwe Caravans
godaddy statistics